Ebrarliva12 Mrb arkadaslar bebegim 6 bucuk 7 aylikken emeklemeye baslasi simdi 8 bucuk aylik koltuklara tutunup kalkiyor 1 haftadir acaba erkenmi yuruyecek yoksa daha erkenmi yuruemesi icin bebisleriniz kac aylikken yürüdü❤
Gizemnilmila Ebrarliva12 erken değil normal oluyor zamanlama muhtemel 11 -12 ay civarı yürümeye başlar Bizimde öyleydi çok erken emekledi 6 aylık yoktu 8 aylıkken koltukta tutunarak gezerdi ama 11 buçuk aylıkken yürüdük🥰
Emir123ali Ebrarliva12 benimkide 8 aylık başladı hala aynı bende ablası gibi erken yürür dedim ama yaşına giricek hala aynı bebekten bebeğe değişiyor
GoGirl Ebrarliva12 o aylarda yurume arkadasiyla yuruyordu oglum 10 aylik yurudu siralamasi normal cesaretine bagli yurumesi
hypatia Ebrarliva12 erken ve çok iyi emekleyen bebekler yürümeye ihtiyaç duymadıkları için erken yürümezler genelde. İstisnalar var tabi :)
lazannesi Ebrarliva12 oğlumda tam 6 aylık değildi emekledi 7 buçuk aylıkken tutunup kalktı şimdi 10 ay 19 günlük dengede duruyor ayakta 4-5 adım atıyor nezaman tam yürür bilmiyorum ☺️
Kizimmmmm Ebrarliva12 kızım da öyleydi. Tam 8 8 buçuk aylıktı emekleyip ayağa kalktığında. Smdi 12 ay 28 günlük ayakta 15 20 saniye duruyo bağımsız 4 5 adım atiyo. Erken yürüme olmadı yani. Herkes erken yürür demişti.
Mom44454 Ebrarliva12 aynen canım valla yürüsün diye heves ettik şimdi otursun diye heves ediyoruz rabbim bütün evlatlarımıza sağlık sıhhat versin ama erken yürümek sıkıntılı ebeveyn açısından. Çok tehlikeli oluyor düşmeler falan
ppzeynep Ebrarliva12 Maşallah, erken de yürüyebilir, cesaret edemezse sıralama süreci de uzayabilir. Oğlum 7 aylıkken sıralıyordu. Erken yürür dedik, 8 aylıkken emeklemeye başladığı için sıralamayı bıraktı, yürümesi gecikti. 9 buçuk aylık yürüdü.
2lokum_moms Ebrarliva12 yok yok erken değil bebekten bebeğe değişir o her bebek farklıdır bizimde erken emekledi 10 11 aylıkken yürüdü ama ben gec yürümüşüm mesela 😁
kahvekokusuu Ebrarliva12 4ay 1 haftalikti emekledi 7 aylikti tutunup kalkmaya basladi suan 9ay 24 günlük 4-5 adim atiyor tam olarak ne zaman yürür bilemem ama benimki erkenci diyorlar bilemedim