1284_naz Anneler +4 aylık aşısında nasıl değişti mi bebeğiniz eğer değiştiyse bizleri neler bekliyor 🤱🤷♀️
Omom 1284_naz ikinci ay aşılarının ikinci dozlarını oluyor dördüncü ayda. Değişiklik falan yapmadı sadece ilk gün huysuzlandı biraz ateşlendi belli bacağı acıdı çekip durdu bacağını. Calpol verdim iyi geldi
Pnravc 1284_naz biz bugün yaptırdık ateşi olmadi şükürler olsun ama biraz ağrısı var mızmızlanıyor o yüzden calpol verdim uyudu
Zeyna_ 1284_naz 2 gün önce olduk Ateş olmadi ama bacağı ağrıyordu belli sürekli huysuzdu ve ağlamaklıydi. Gözler hep dolu doluydu
Polikistikannee 1284_naz Haftaya bizde olcaz 2 Ayda cok zorlamıştık inlemisti sürekli koluna bacağına dokundurmuyodu Allah yardimcimiz olsun dayanamıyorum o ağlıyor ben ağlıyorum asi yapılırken
Omom 1284_naz aşılara gitmeden ateş düşürücü verilmez dedi doktor o yüzden vermedim. O gece çıktı 38.2 ye kadar o zaman verdim calpol. Ama ilk gece yapıyor sadece. Ertesi gün sabahına bir şey kalmıyor
havana1 Omom Bende duydum bunu ve ebeye sordum sağlık ocağında calpol öyle her canınız istediğinizde veremezsiniz bebek gerçekten ateşlennce verinki faydası olsun dedi belki aşı ateş yapmayacak boşu boşuna ilaç içirmiş olacaksınız demişti
Omom havana1 tabi yani ne olursa olsun bir ilaç kimyasal madde. Gerçi aşıya gitmeden önce vermek yine masum ben uyumuyor diye içirenleri gördüm 🤦🏻♀️