1bebis1annis Merhabalar guzel anneler bu atak dönemleri neymiş böyle bugün kafayı yemek üzereydik 😔 55 günlük kızım ilk defa bu kadar huysuz bu kadat ağlamaklı 😔 uyumuyor da bir türlü 😔 yani ben atağa bağladım başka birşey gelmedi aklıma 🤷🏻♀️
theAna 1bebis1annis sabırlı olun kısa sürüyor o. 4 ayda daha kötüsü bekliyor sizi uzun o..🤦🏻♀️ büyüme atakları zorluyor maalesef
Tazeanne3434 1bebis1annis bizde 36 günlüğüz malesef aynı durumdayız sürekli emmek istiyor uyku yok emerken uyuyor yatağına koyuyorum 5 dk hemen uyanıyor 4 gündür böyleyiz malesef çok zorluyor aşırı uykusuz yorgun hissediyorum
Nefes1490 1bebis1annis evet öyle seyelr varms benmkide 2 ay 2 gün oldu gazdi üstünede bide uykuszlugu geldi saatllerce gaz açık uyumyo takı canı istiyene kadar
Smyrpd theAna ya Allah rızası için şu dördüncü ay atağı ne zaman biter 4 ay 26 günlük olduk hala çok huysuz 😄
theAna Smyrpd sonlarına doğru bitiyor. Atak hesaplama sitesi var google’dan ne kadar kalmış yazıyor bakabilirsiniz ordan. Bitime son 10 gün kala güneş açıyorlar ama 😂