Rewarya Anneler meraba bebeğime Kehribar kolye almak istiyorum. Orjinal,güvenilir kopya yapmayacak. Nerede bulabilirim internetten alıp memnun kalanlar link paylaşabilir misiniz?
uykutulumu35 Rewarya instagramda Totsandmore organik bebek sayfasından aldım orjinal sertifikalı gönderiyorlar
Gizemnilmila Rewarya instagram kehribar sepetinden aldım sertifikasıyla geldi orjinal 5 aylıktı başladım takmaya şuan 2 yaşında hala bizimle başta faydasını anlamadım ama şuan neredeyse tüm dişler çıkmış durumda herhangi bir ateş vs olmadı
S_x_w Rewarya sofimaya4 den aldım.. 7 sene öncede yine Ordan diğer kızıma almıştım kesinlikle orjinal
gozdengn Ben 6 7 ay önce aldım kehribar kolyem diye bir sayfadan cok.guzel Orijinal de kziim 4.5 aylik daha kullanmadım o yüzden bisey diyemiycem ama orjinal
Rewarya gozdengn integramda mi bu sayfa taşları nasıl büyük mü birde orjinalligi tuzlu su ile anlaşıyormus tuzlu su yaptınız mı?
Rewarya Gizemnilmila benim bebek birde alerjik ve gazlı bı bebek acaba onada fayda ediyor mu? Şuan 6 ay 15 günlük.
Gizemnilmila Rewarya bizim gaz problemimiz olmamıştı hiç o sebeple yanıltmak istemem ama sayfaya yazdığınızda size detaylı açıklamada bulunuyorlar 🥰
S_x_w Rewarya ilk kızımda gaz olayı geçmişti çoktan.. İkincide sorarak aldım evet iyi gelir ayak bileğine takın dediler ama rahat olmadı o yüzden düzenli kullanamadım gaz için ve gaz sıkıntısı geçti zaten bir süre sonra
zynpasel34 Merhabalar instangramdan kehribahardan aldım ilk başlarda hiç inanmıyordum 1 yaşında kullanmaya başladım dişte gerçekten çok rahat ettik azılarını çıkardı çıkardığının farkına bile varmadık