Narin9 Kızlar bugün 4.ay aşısı oldu oğlumun zaten aşıyı vurulduğundan beri huzursuz ateşi 37.1 geldi ama evde sıcak. Şuan uyudu pencereyi açtım ve sadcee yarım kollu zıbınla yatıyor altına pijama giydirmedim düşsün diye 37.1 yüksek mi
Cheddar Narin9 37.5 üstü ateş sayılır. Üstünü inceltin arada bi ölçün yükselirse bi çay kaşığı ateş düşürücü verirsiniz
Narin9 OncedenGurme 38 den önce vermiyorum ilaç şimdiye kadar hiç vermedim biraz sıcak geldi bana vücudu başı
Emirin_Annesiii Narin9 Evet 38 olursa bı çay kaşığı calpol ver ateşini alır sabaha kadar rahat uyur saat başı da kontrol et ateşini sabaha kalmaz bir şeyi bizim öyle olmuştu
Narin9 sevimlienerji teşekkür ederim canım. Ateşi yüksek olamadığı sürece ateş düşürücü verme taraftarı değilim
UmmuOnurEge Narin9 yok tatlim 38 i gecmesin yeter normal ateşi bizde vurunduk 4 gün önce 37.5 di bizim gittik doktora korktuk atesi normal dediler 24 saate kadar inisli çıkışlı olmadığı sürece ateşin sıkıntı yok korkma calpol varsa ver cok azıcık cay kaşığınin ucu kadar ateşi yok çünkü ☺️
Narin9 UmmuOnurEge evet kuzum calpol var ama açalı rahat 1.5 ay olmuştur belki daha fazla tarihi geçmiştir diye vermiyorum
UmmuOnurEge Narin9 Yok yok geçmez tarihi korkma banada 2. Ay aşısı vurunacagi zaman vermislerdi hala duruyor agridi atesi oldukca veriyorum ☺️
Narin9 UmmuOnurEge ama 20 gün 1 ay falan süresi açtıktan sonra diyorlar. Bide 15 20 gün dışarı da kalmıştır sonradan dolaba koydum