lanadelmiyav Ges-25 44 günlük ama net bir süre söyleyemem canı nasıl isterse öyle emiyor. Bazen yarım bazen 45 saat bazen 15 dakika bazen 10 bazen 5 dk😁
Girlpower Ges-25 ben 10 dk dan fazla emzirmiyorum ona kalsa kaç dk emer bilmiyorum çünkü ben çekiyorum 10 dk bile olmadan çok hızlı akıyor yutarken bile yetiştiremiyor lıkır lıkır gidiyor o yüzden 5-10 dk emzirip bitiriyorum o bile fazla geliyor kusuyor🤦🏻♀️
Ges-25 Ilknurtuba21 Bizimki de 42 günlük bugün hep az emdi de 10-15 dakika kadar ben de endişe ettim doydu mu aç mı kaldı acaba diye
Ges-25 lanadelmiyav Bizimki de 42 günlük bugün hep az emdi de 10-15 dakika kadar ben de endişe ettim doydu mu aç mı kaldı acaba diye
lanadelmiyav Ges-25 valla ben 5 dk emse bile endişe etmiyorum. Sütüm iyi geliyo çok şükür yutkunmasından anlıyorum kilo alımıda iyi 44 günlük 3500 gr doğdu şuan 5200 gr. Kilo alımı vs iyiyse sizde endişe etmeyin bence.
Ges-25 lanadelmiyav Biz de en son aşiya gidince kilosuna baktılar iyiydi onda çok şükür şimdi de merak ediyorum kilosunu ama bilmiyorum
Ilknurtuba21 Ges-25 uykusunu tam alamasa kısa süre tutabilir bebeğin memede yatmayı seviyor olabilirde karnı doymasa sürekli ağlar zaten kilo takibini yap mutlaka ama korkma o emiyordur sende sabırlı ol 45 dk da bir emzirmeye çalış bebişi 🥰
19972017 3 aylık net bi sürem yok emzirme icin ilkindede öyle yaptım bunda da 2 dakika emiyo 5 dakika 10 dakika ona baglı emzirme aralığım da saatli değil ne zman isterse