BiciNanaMusi Kızlar sağlık ocağı vegaferon verdi ama içinde paraben var diye vermek istemiyorum purferro diyo bir çoğunuz ama onuda bulmak ne mümkün birde yeni üretimde şeker var diyorlar 1 haftadır vermiyorum bir türlü bulamadım doktor kontrolünede önce gitmiştim suan gidip soramiyorumda lütfen yardım edin yaa kafayı yicem
cerenduran BiciNanaMusi ben sidefer veriyorum. vegaferon çok karın ağrısı yapmıştı bize. sidefer in bir yan etkisini görmedim. sidefer in içinde de şeker var ama kâr zarar dengesi yapınca daha ağır bastı kafamda sidefer veriyorum.
Gmzblgn cerenduran merhaba ben de sidefer veriyorum da dolapta saklıyorsunuz değil mi her seferinde vermek İçin birkaç saat ısınmasını bekliyorum sizde o şekilde mi yapıyosunuz
BiciNanaMusi cerenduran çok teşekkur ederim ilginize. Biliyorum ama bir türlü ne alicagimi bilemedim kafayi yicem arastirmaktan 😣 peki sideferi kaç damla veriyosunuz
cerenduran BiciNanaMusi kilo başı 1 damla normalde ama benim kızımda kansızlık olduğu için 10 damla :)
[silindi] Muhteriz 7 aylık oğlum. 6. Ayından beri kullanıyoruz her gün 1 poşet tozu yoğurduna karıştırıp yediriyorum
Gamoca @Muhendisinoglu instagramda ürün incelemesi yapıyor. Bi bakın derim. Bu sıralar demir ilaçlarını ele almış.
BiciNanaMusi Gamoca çok sagolun bi bakayım şimdi eczaneyi aradım purferro üretimden kalkmış sidefer de sorun yok dedi şimdiye kadar kullanan çok insan var neden böyle bişey yapıyorlar anlam veremiyorum
Muhteriz [silindi] benimki 4 aylık doktorumuz verdi kansızlık var dedi ama ek gıdaya başlamadık suya katıp versem nasıl olur sizce
[silindi] Muhteriz ben sütüme katıp veriyordum ama erimio içinde dibe çöküo öyle olunca boşa gidiodu. 6.ayda başladım 2 ay bişey kullanmadım
Pamukprenses Muhteriz benim kızım da 4 aylık size tavsiyem ilacı verin ardından da kaynamış ılımış su verin ben öyle yapıyorum