1matmazell Yahu sürekli reklam çıkıyo önüme bunu yazarken bile reklamla uğraşıyorum. Hani çıksa kapatsam neyse de tam kapatıyorum hemen yenisi 3 defa üst üste çıktı her girşmde aynı oluyor. Sadece bende mi böyle ???
NukleerBaslikliKiz 1matmazell Ay evet ben de sıkıldım yaa her sayfayı yeniledigimde üç kere üst üste reklam çıkıyo
Mom070 1matmazell Reklam sadece burada değil her yerde oluyor izlediğiniz internet üzerinden hatta yapımlarım kendi sayfaların da bile araya reklam koyarlar bunun için de para kazanıyorlar ek olarak haliyle burada da oluyor normal değil mi?
Reyna 1matmazell burda kac yüz bin kadar post açıldı bu şekilde adminlet açıklamaktan siz şikayet etmekten yorulmadınız 150 kere de post açsanız bişeyler değişmeyecek demek ki canınızı sıkıyorsa kullanmayın cünkü günde 10 kere böyle post görmekten sıkıldık
1matmazell Mom070 reklam çıkması anormal demedim zaten üst üste çıkması anormal bence reklam kapatmakdan sayfaya giriş yapamıyorum bence hata var uygulamada.
1matmazell Reyna sıkıldığınz postlara cevap vermek zorunda değilsiniz sorun olduğunu yazıyorum bir kere reklam değil 3 kere kapatmama rağmen yeniden çıkıyor. Uygulamayı kapatmadan düzelmiyor tabiki forum hakkında düşüncelerimizi söyleyeceğiz isteyen cevap verir isteyen vermez.
Eternity 1matmazell Reklamlardan da kazanç sağlıyorlar sonuçta reklamları kaldır diyemeyiz ki? Rahatsız oluyorsanız internet sitesinden girin.
1matmazell Eternity reklamı kaldırmasnlar tabiki ama en azından üç kere arka arkaya kapatmak zorunda kalmasak keşke 20 kere giriyorsam her girişte reklam süresi bekleyip kapatıyorum ama atla kısmı gelmeden yenileniyor.
Tuba 1matmazell Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
Betulnur 1matmazell yalniz değilsiniz bende de cikiyor maaalesef cok sinir bozucu cidden mecbur izlemek zorunda kaliyrz bnd3 çıkan oyun reklamlari ve 30 sn sürüyor
1matmazell BademsMam Bilemiyorum ki sayfa Yeniliyorum çıkıyor cevap kısmına basıyorum çıkıyor posta giriyorum reklam çıkıyo