RuzgarMommys zumraylc bitiyor demek ki :)) 1.5 saat çalışıyor öyle bitiyor benm ama kafasına göre süpürür bakalim daha tam alisamadik 😁😁 Ama acayip güzel hakikaten tertemiz yapti
zumraylc RuzgarMommys RuzgarMommys hayır bıtmıyor durunca bakıyorum var sarjı acaba odanın kapısını kapatıyorum acaba temzlık bıttıgı ıcınmı duruyor
baloglus Kuzeymen Bende aynı model kullanıyorum fakat kafası çok karışıyor haritada yönlendirdiğim yere gitmiyor, başınca uğraş dur her seferinde. Sizde de böyle bir problem oluyor mu acaba
zumraylc baloglus mesala ıkı gun evde yoktum eve gelınce telefondan baslattım calısmadı dugmesıne bastım calısmadı sarjı vardı sonra gıttım sarja takkım calıstı anlamadım ya
baloglus zumraylc Yani böyle garip şeyleri var. Ben çok memnundum ama son zamanlarda gerçekten sinir bozucu oldu bazen alıp çarpasım geliyor 😂 Bizim haritayı da sildi zaten kendi kendine.
zumraylc baloglus bende mop pro alıcaktım ama bu heryere gırıyor dıye bunu aldım sız alalı ne kdr oldu bırde sureklı sarjdamı tutucaz
baloglus Kuzeymen Yok ilk başlatmaya çalıştığım anda oluyor muhtemelen benimkinde bir sıkıntı var o zaman.
south zumraylc haritalandirmayla ilgisi yok onun reset atmani oneririm sarji uzun sure bulamayinca durmasi normal. tekrar kurulum yapmayi deneyin. boyle bi sorunla karsilasmadim ben