Mugeela44 Kızçeler ben bi insanın benim hakkımda ki düşüncelerini çok merak ederim 🙋♀️ Burada yazdıklarımla paylaştıklarımla benim hakkımda ne düşünüyorsunuz sizce ben nasıl biriyim? 🤷🏼♀️☺️ Bakalım neler gelicek 😻
elifhanimm Mugeela44 güzel bakan güzel gören iltifat etmeyi başkalarını beğenmeyi kendine zor görmeyen birisin🙆🏻♀️
Balkizlarim Mugeela44 bence çok güzel bir insansın ve çok ince detayına kadar araştıran bir yapın var ama kalbin yüzüne yansımış 😍🤗
ElifOkay Mugeela44 iyi bir insan olabilirsin tanımıyorum 🤷♀️Fotoğrafa bakınca güzel ve Güler üzlü diyebilirim 😇👍🏻
Mugeela44 Balkizlarim yaa bak seni ayrı favoriledim burada biliyorsun ❤️Evet detaycıyım biraz ya 🤦🏼♀️ Kafama da bir şeyi çok takarım ama 5 dakika falan dermişim 😂
Kagansmother Mugeela44 yorumlarini cok hatırlamıyorum ama foto paylaşım postlarinda gördüğüm için yüzün baya aklimda guzel tatlış ve bakımlı olmayi seven birisin 🥰
Demirac19 Mugeela44 sizi pek tanımıyorum ama bazı yorumlarınızdan dolayı bence kalbinizin güzelliği yüzünüze vurmuş ☺❤
Mom832324 Mugeela44 konuşmaktan sıkılmadığım buluştuğumuz da da zaman geçirmekten keyif alacağım güzel bir arkadaş olarak görüyorum seni 🥰🥰