Merveeymen Bebeğim 36 haftalık doğdu suan 4 ay 12 gunluguz . Boyumuz 51 santim baş çevresi 40 kilo 6 buçuk erkek bebeklerde alt sınır bile 57 yazıyor cok kafama takıyorum normalmi acaba😔
htceee98 Merveeymen benim kızımda 36+1 de doğdu boyu 50 2825 kilo baş çevresi 36 ydi şuan 4 ay 20 günlük bence normaldir vitamini veriyormusunuz
Hifaskkk44 Merveeymen canm şimdi bebeğin zaten erken doğmuş çocuğunu şuan 3 ay 12 bebek olarak gelişimini hesaplayacaksın birde seninle eşinin boyu da önemli genetik de olabilir
ozgiltrr Merveeymen o söylediği ortalama canm sizinki erken doğduğu için 3-4 cm oynayabilir . Biz eşimle ikimizde uzun olmadığımız halde 54 cm doğdu ve şu anda da yaşıtlarına göre çok uzun . Ama büyüdükçe durabilir boyu biz kısayız diye o yüzden çok takılmayın sağlıklı olsun da daha uzar
Hifaskkk44 Merveeymen öyle tabi benim oğlumda erken doğdu 43 cm şimdi kalkıpta 50 küsur doğan bebekle nasıl kıyaslayayım kıyaslayıpta üzüleyim açıkçası ben çok takmıyorum önemli olan az da olsa uzaması hiç uzamaması sorun
Hifaskkk44 Merveeymen allahım can sağlığı versin canları sağolsun İnan’ın gerisi boş bizimde boyumuz kısa ne olacak hayatın gerisinde mi kaldık yeri geldi ilerisine bile gittik evlendik çocuğumuz olduk.