Gokce1504 Artık emzirmeyle sütle ilgili post açmak istemiyorum😓 kızlar bebeğim doğduğundan beri en az 1 saat tek memede kalır ama toplasanız 2 kere yutkunarak memeyi çeker. Sütüm zaten az olanıda çekmiyor. Sütümde artmıyor sağıyorum. Sizin bebeklerinizin ne zaman çekimi güçlendi. Şuan bu yaşadığım normal mi😓
Mom079 Gokce1504 benimki 35 haftalık doğdu emme refleksi yoktu. Sağıp veriyordum senin gibi. Sonra biberona alıştı beni hiç emmedi
demooyku Gokce1504 benim oglum 34 haftalık doğdu bir ay kuvezde kaldı iki saatte bir emziriyomus gibi sagdim hep biberonla verildi sütum çenesi kuvvetli olmadığı mememi kavrayamadigi için eve ciktiktan sonra kavramakta zorlandığı zamanlarda yine biberonla verdim yavaş yavaş daha rahat kavrayıp emmeye başladı ve biberonu birdaha kabul etmedi benim oglumda
1anne1bebek_ Gokce1504 22 günlük bebek cok kuvvetli ememez ki zaten.. Süt öncelikle psikolojik sütünüzün olduğuna öncelikle inanın.. Takviye olarak 🖇️Bestlak damla 🖇️Bulgur 🖇️Hurma 🖇️Kuru incir, kuru üzüm, kuru kayısı kaynatın ve ılık tüketin Ve boool su
Beren-2020 Gokce1504 yani normal şekilde oluyordu. Ben ısırgan otu alıp kaynatıp çayını içiyordum o damlalardan daha çok işe yaradı gece goguslerim siserdi o çayla. Bi deneyin aktardan alıp. Ben sütüm artsin diye herseyi denedim 😊😊
Gokce1504 1anne1bebek_ hepsini yapıyorum kullanıyorum😓 acaba yine de doyuyor mudur? Herkes 40ından sonra kuvvetli çekeceğini söylüyor ama🤷♀️
1anne1bebek_ Gokce1504 kesinlikle evet doğru söylüyorlar bi zaman sonra memeyi tutmayı da öğreniyor hepimiz bu dönemden geçtik 🤍 bende yaşadım aynısını oğlum şuan 3.5 aylık çok şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 doymayan bebek sürekli ağlar.. Bez sayısını ve kilo kontrolünü takip edin
Gokce1504 demooyku ne kadar süre sonra kavradı acaba. Aslında çektiği zaman kuvvetli ama kendisi istemiyor gibi iştahlı değil gibi işte umarım anlatabilmişimdir😢
demooyku Gokce1504 bir ay kuvezde kaldı o sırada hep biberonla besledik eve çıktıktan sonrada yaklaşık bir ay yine ilk zamanlarda çok sık kullandık sonra yavas yavaş rahat emmeye başladı ve biberonu almadı 3. Ayda bırakmıştık biberonu biberonu .göğsunüz çok gergin oluyormu belki o yüzden kavramakta zorlanıyor olabilirmi biraz süt pompası ile boşaltıp verseniz göğsünüzü
Gokce1504 demooyku aslında hep göğüsümde olduğundan hep yumuşak sütte dolmuyor. Biran önce şu beslenmesi düzene girer inşallah ya