Yenigelin NurR bende hamileliğimi öğrendiğimde değerim 16ydı herhafta kan vermiştim gebelik sağlıklı ilerliyormu diye beta düzenli yükseliyormu diye. Keseyi de bir iki hafta sonra görmüştük zaten. Siz de baya erken öğrenmişsiniz. Rabbim hayırlısını nasip etsin ☺️
NurR Yenigelin teşekkür ederim ☺️ İlk kan verdiğimde 18 çıktı dün tekrar verdim tam bir hafta geçmişti aradan 250 olmuş değerim 4-5 gün sonra keseyi görebiliriz dedi doktor ben bir hafta yine bekleyip gideceğim keseyi görmeyince içimde hep bir şüphe oluyor dış gebelik vs bir sorun olursa diye görsem bi emin olsam 🙏🏻☺️
kubraege Minnakelifim03 yok öyle bişey 😊 sizin doktor epey sacmalamis hamileyken elbette emzirilebilir Bebekte zehirlenmez 😊 bu konu hakkında emzirme danismanlari doulalar hep bilgi veriyor, Facebook kullanıyorsanız emzirme akademisi diye bir grup var tandem emzirme diye biseyden bahsediyorlar yani tamda bu konudan 😊 sadece bazı doktorlar kendi tezlerini savunmaya çalışırlar olay bundan ibaret 😊
Minnakelifim03 kubraege bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim 😊 facebookdaki o yere bakicam cok saolun
Zarifee Edaa bende emziriyorum oglum 1 yasinda tam 6 aylik oldgnda adet gormeye basladim ve cumartesi hamile oldgmu ogrendim kan tahlilinde hic hazir deildim ilk dogumum sezaryen ve iki bebege nasil bakarim dusuncesi her gun korkutyo beni haftaya doktora gdcem bende allahtan hayirlisi :( rabbime sigindim
Edaa Zarifee Rabbim nasip etti diye sevinin ve şükredin bence.Baıkılır elbet🙏🏼 İkisi de evlat 🌸hem en iyi arkadaş hem kardeş olacaklar.Ben çok sevindim hamşle olduğuma
Zarifee Edaa Evet birlikte büyüyecekler bu güzel bir şey ama ilk oğluma yetebilecek miyim onu arka plana atmak istemiyorum Sadece bu düşünceler korkutuyor beni yoksa illaki bakılır Benim hemşirem de emzirmeyi bırakman lazım dedi ama ben hala emziriyorum Çünkü daha hiç Gebelik kesesi falan görmedik Haftaya gideceğim doktora hiçbir şey net olmadan bırakmak istemedim
Edaa Minnakelifim03 Böyle bir şey yok.Süt sadece 20. Haftadan Sonra kolostruma döndüğü için bebeğin bağırsaklarında farklı bir işleyiş söz konusu oluyor.O zehirlenme değil yani.Bebeğim kabul ederse emzireceğim.O eski bir inanış sadece.Eğer karnımdaki bebeğim ve ben kötü etkilenmeyeceksek emzirmeye devam 😊🙏🏼
Tlyyldz Hanımlar 13 aylık kızım var ve 6 haftalık gebeyim,doğum yaptığımdan beri düzenli adet olmadım, 1 ay olduysam 3 ay olmadım ama ona rağmen hamile kaldım.Emziriyorum birde,yani süt korumuyor adet olup olmamakda etkilemiyor,korunmazsanız gebe kalıyorsunuz
Abarca Minnakelifim03 tandem emzirme hakkında hiçbir şey bilmiyor demek ki. Oğlum 16 aylıkken hamile kalmışım. Bilmiyordum adet görmediğim için. Şu an büyük oğlum 26 aylık,küçük oğlum 50 günlük. İkisi de beraber emiyorlar. Küçüğüne süt kalmaz diyorlar ama fazla fazla süt oluyor. Büyüğü vakum gibi çektiği için süt inişi çok daha kolay oluyor.
NurR Gulsahh5258 biz çok istiyorduk ikinci bebeği birlikte büyüsünler diye 6 aylıkken falan gittik doktora sorun olur mu erken olmasının diye olmaz şuan zaten süt koruyor seni dedi ama oğlum 9 aylık olduğunda hamile olduğumu öğrendim :)
fatima NurR internette biraz araştırdım da süt koruması, sadece anne sütü, bebek 6 aydan küçük olursa korur yazıyor. tıp dünyasındaki bir kaç doktor bunu onaylamış 🤷♀️ hakkınızda hayırlısı olsun sağlıcakla kavuşun ❣️
Gulsahh5258 NurR bi yandan birlikte büyüsün düşüncesi iyi ama ben da şuan değil İnşallah bir 4 sene sonra düşünüyorum Allah’ın izniyle.Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğinizi .ben bu ay çok şey stres yapdım ondan olamadım diye düşünüyorum açıkçası bir ay daha olamazsam dr gidicem 🤷♀️🤦🏻♀️ Olsam rahatlıcam ayyy bu ne stres 🤭
NurR fatima burda bebeği 3 aylıkken hamile olan anneleri de duydum her doktor da farklı bir şey söylüyor, teşekkür ederim ☺️
Nazyavuzalp Minnakelifim03 6 aylık oğlum var daha yenı hamıle oldugumu öğrendım sızın gıbı dusunuyordum emzırme konusunda fakat doktorum kesbkle bırakmamam gerekttıgını soyledı emzırmeye devam edıyorum yanı