Narin9 Ya bugün normal olan oğlum aşır vurulduktan sonra noldu ona anlamıyorum aşı vurulduktan sonra uyudu uyandı ve asla durmuyor ağlıyor 😢😢
Hilalkaradeli Narin9 çarşamba günü olduk bizde aşıdan gelince uyuttum uyandığında calpol şurup verdim ama benim oğlum da ağladı baya gece 3 de anca uyudu 🤦♀️
Kckbsbeyhn bizde gecen ay olduk ama sükür hic bir sorun olmadi.erkek bebeklerde biraz daha zorlu oluyomus aşilar öyle bi bilgim var ateşte yapabiliyomus.kız bebeklerin daha dayanikli oldugi söylebiyor.tabi bilimsel biseymi kulaktan dolmami bilmiyorum.ertesi güne biseyiniz kalmaz umarim.sağlikla büyüsünler aşılar önemli bi güncük cekecegiz nazlarini😊
Elif44 Bizde iki gun once olduk resmen katila katila agladi iki doz calpol cerdim daha bugun kendine geldi ateste oldu huzursuzlukta
Kckbsbeyhn Narin9 bazı asinin icerigi farkli olmasi nedeniyle huzursuz olabilir cok yuksek ates olmadigi sürece normal tabiki.annesi daha minnacık bebislerimiz.isterseniz 1 cay kasigi kadar calpol verin.oda dinlenir sizde.eger idare edecek durumdaysa vermeyin bile.uykularimiz sagligimiz onlarin olsun insaallah😊
Narin9 Kckbsbeyhn çok şükür düzeldi ev sıcak baya o yüzden zıbınla yatıyor sadece. Calpol var ama 2 aya yakın oldu açalı bide 15 20 gün dışarıda kaldı dolaba sonradan koydum bişy olur mu
Kckbsbeyhn Narin9 acilinca buzdolabinda muhafaza etmek gerekir sanirim.ama disarida kalmasi sorun olurmu bilmiyorumki.yanlis yönlendirme yapmak istemem.söz konusu bebişler çunku bi arastiralim bakalim
Narin9 Kckbsbeyhn kesinlikle öyle canım zaten gerk kalmadı çok şükür sadece zıbınla yatırıyorum ateşi 36.6 ya düşmüş üstünü ötmüyorum hiç
Zaaa Kckbsbeyhn üzerinde dolaba koymayın 25 derecenin altındaki oda sıcaklığında muhafaza ediniz yazıyor bilginize;)
ayseoguz 2 gün önce aşı vurulduk, bebeğimin süt alerjisi var. Kakası yeşil ve mukuslu hale döndü ve 1 gün huzursuzluk yaşadı, gece kıvrandı. Ertesi gün çok şükür kaka sarıydı ve normale döndü.