DoganurcaN Kızlar bişey sorcam bebek büyüdükçe midesi büyüyoya göğüslerde ona göre sütü arttırıyo mu?
elifhanimm DoganurcaN Evet tabii ki ne kadar emerse o kadar süt geliyor llah bol bol süt versin İnşallah sana da
31marthira DoganurcaN hayır artmıyor ama ona yetecek kaloride oluyor süt bebegin ihtiyacı kadar geliyor zaten
DurikoMom DoganurcaN Evet bebeğin ihtiyacına göre süt üretimi artıyor bazen yetmiyomuş gibi gelebilir ama strese girmeden sık sık emzirin stres olunca geri gidiyo
DoganurcaN elifhanimm peki benimki iri bi bebek yine de yetermi ki bu zamana kadar yetti ama şuan 6 aylık bebek kilosuna ulaştı bundan sonra yetmezmi acaba diye düşünmeden edemedim 7700 kg oldu
elifhanimm DoganurcaN Ayrıca yetiyormuş ki o kadar kilosu olmuş Ayrıca 6 aylık bebek kilosu da değişkenlik gösterebilir bebek Sağlıklı olduğu müddetçe sınırın altına düşmediğinde sorun olmaz
elifhanimm DoganurcaN yani maşallah Evet Hacı acayip kilolu ne yiyorsun bu kadar sütün oluyor Çok merak ettim maşallah
DoganurcaN elifhanimm 5-6 litre su, hurma ceviz, havuç, yulaf zaten günümün yarısı emzirmeyle geçiyo bide bu humanalar falan üç öğün içiyorum ama bi kaç gündür doyurmakta zorlanıyorum😕
ruzzzzzz DoganurcaN emzirirken kaç kilo aldın kuzum bende bu dediklerini yitodum 5 kilo aldım resmen emzirirken
DoganurcaN ruzzzzzz ya sorma doğumdan sonra ne güzel 7 kg verdim hemencik, şimdi geri alıyorum azcık kısıyım veriyim dediğim gün çocuk çatlıyo süt diye napcam bilmem
DoganurcaN DurikoMom evet ya stres beni çok etkiliyo rahat rahat emzirdiğimde gürül gürül oluyo valla, içim rahatladı ama sağolun