Eyllebr Kalps oy senın o bacaklarını yerım maşallah ınşallah çabuk geçer alerjınız belırtınız neydı acaba
ruzzzzzz Kalps ogff canım benim ya bende alerjik bebek annesiyim Allahım en kısa zamanda düzene girsinler ya
Kalps Eyllebr kakada kan mukus vardı . 3 aydırda halen geçmedi . Havuçta bile alerjisi çıkıorsa ben bu çocuğa ne vericem 🤦🏻♀️
Eyllebr Kalps bizim kakada mukuslu oluyır başka bir belirti yok doktor diş zamanı ondan dedı normal dedı başka birseyle karşılaşmadım kan mıktarı nasıl oluyır her kakasında varmı kan doktora sordun mu ne vereceğin konusunda
ikizbabymom Kalps yerim ben onun bacaklarını inş hemen geçer alerjiniz bi anne başka bi postta hacamat önermiş bi tanıdığının bebesinde varmış galiba geçmiş
Kalps Eyllebr evet her kakasında oluyordu . 3 aydır resmen hiçbir şey yemiyorm ama geçmedi . Son 1 haftadr kan yok ama bugünde vücudu böyle oldu işte . Bayramdan sonra tekrar doktora gidecez
Papatyass Kalps benim bebeğim alerjik bir bebek değil ama havuç bize de dokundu. inşallah diğer şeyler dokunmaz 😊