[silindi] Evet hanımlar benim eşim askeri personel gece görevlerden geldiği halde çocuğumuzun altını değişir bakar uyumaz sizinkiler nasıl ankette buluşalım ☺️
GoGirl [silindi] altinida degistirir ustunude degistirir banyoda yaptirir mama da icirir saatlerce parkada goturur😅
egeninanns [silindi] benim eşim de asker . Nöbetten dönse bile altını değiştirir , üstünü giydirir , hatta bazen ben uyuyayım diye süt sağıp bırakırım kalkar ısıtır oynatır uyutur 😍 eş açısından şanslıyım şükür
Dzeyy [silindi] kocam saolsun en büyük destekçim hamileyken olsun doğumdan sonra olsun allah ondan razı olsun hamilelikte erken doğum riskim vardı serklaj oldum evin temizliğiydi yemeğiydi herşeyi o yaptı işe gitmeden sabah kahvaltımı hazırlayıp gidiyodu canım kocam 😊 Oğlum doğduktan sonrada saolsun yine en büyük yardımcım genelde ben değiştiriyorum altını ama işim olursa müsait olmazsam oda değiştiriyo hiç söylemeden mamasıydı banyosuydu herşeyiyle ilgili ♥️♥️
Nurcanerva Benimki yıkar giydirir soyar ama altını degistirmez bezini bagla giydiriyim der 😀 sallar oyalar zaten fazla bisey yapamiyo beni istiyo kızım 😃
Edayl [silindi] Allaha şükür kızını aşırı seviyor bana bile bırakmıyor hep bakiyor her şeyini yapıyor sagolsun 🤗