maggie Merhaba anneler biz 5 aylık olduk 🥳 5.ayda bizi neler bekliyor aydınlatmak isterseniz açığım 😃 bir de ek gıdaya 5.ayda geçenler nasıl bir yol izlediniz? bebeğinizi oturtmaya başladınız mı? bebeğinizle ne oyunlar oynuyorsunuz?
dilara92 maggie 😂😂 ben de 5 ay 1 hafta yarın tadımlara başlayacağız 🤭 benim bebeğim alerjik biraz zor geçecek havuçla başlayacagım 2 kaşık sonra patates sonra balkabağı dedi doktorum.
Zeynep-61 maggie bizde 5 ay 2 günlük olduk fakat hala gaz belasıyla uğraşıyoruz sırf bu nedenden doğru düZgün beslenmiyor kilosu düşük 😬
Zeynep-61 Aydanyirtici kullanıyorum canım kullanmadığım gaz damlası da kalmadı ama yine var aptamilin comformil mamasını kullandık epey başta güzeldi fakat son zamanlarda kabız yapmaya başladı ne yapacağımı şaşırdım o Da etkiliyor yemesini bide beslenme sorunumuz var çok zor bir bebek anlıycagın
Aydanyirtici Zeynep-61 rabbim sabir versin kiyamam bizde mama aptamil kullanıyoruz gaz ilacı olarakta bizde cok denedik en sonunda mommy’s bliss care oldu