zeynepduha Ne yapsam da doğru şekilde kavramıyor bebeğim memeyi video izliyorum yok ne yapsam olmuyor canım çok yanıyor ne zaman alışır bebeğim doğru emmeye lütfen bir şey deyin? 21 günlük bebeğim
nur-nr_123 zeynepduha canm myceyin şeffaf şeklinde kapakları var onlardan al kullan bn çok emmnun kaldım bnmkiler hep yaraydi 2 hafta boyunca kabardı hep sonra bı tavsiye üzerine aldım 30 dk içinde yara iyilesti ve göğüslerim alışana kadar hep onları kullandım iyiki diyorum simdi zamnla alisacak canm çene kasları gelisecek
Depresif_polyanna zeynepduha göğüsleriniz alışık olmadığı bir durum yaşıyor, acıması çok normal. Zamanla alışacak merak etmeyin. Benim kırkı çıktıktan sonra yavaş yavaş alışmıştı artık. Ayva çekirdeği jeli iyi gelmişti bana, deneyin isterseniz.
AND-20 zeynepduha düzeliyor ya 2 aylık oldu kucağıma alıyorum yüzünü hemen memeden tarafa çeviriyor iyice geliştirdi kendini
Sifa2021 zeynepduha Gözünüz aydın öncelikle ❤ daha çok küçük benim ki 40 çıktıktan sonra düzelmişti sabırlı olmaya çalışın düzelir inşallah
Utkum19 Silikon meme ucu al kullan mutlaka az da olsa rahatlatır sizi. Emzirmekten sonra hanedan kullan mutlaka o bana çok iyi gelmişti. Ama emzirmeden sıcak su ile güzelce sil meme ucunu
Mensurece Kavramayla ilgisi olmayabilir. Benim bebeğim de 25 günlük güzel kavrıyor ama o kadar çok çekiyoki benim de hep acılı. Gümüş kalkan almışım allahtan. Emmediği zaman onla kapatıyorum uçlarını çabuk toparlayıp tedavi ediyor
Aselipekveannesi zeynepduha ayva cekirdegi jeli uygula her rmmeden sonra gogsune birde gumus kapak al kuru tut duzelir 2 ayligiz ancak duzene giriyor bizimkide