NSZA2020 Bir_anneadayi1 günde kaç dakika biniyor benimde 5 ay 7 günlük bebeğim ayakta olup gezmeyi seviyor alsam mı diye düşünüyorum
BEYZAkacar aybkkara aybkkara bende dusunmuyordum tiktokta takip ettigim bi bayan benden cok sonra dogum yapmis ti bindirirken video atmis sormak istedim
BEYZAkacar aybkkara ki bindirsemde doktor fazla onermiyor parca parca gun icinde toplam bi iki saat dusunuyorum
aybkkara BEYZAkacar çok erken ya. Gerçi ben yürüme arkadaşı kullanmayı düşünüyorum örümcek ilk tercihim olmayacak. Bir bakayım yürüme arkadaşıyla ne yapacak. Ama daha erken benim bebeğim için çok erken gibi geliyor ya da bana☺️
Melankoli BEYZAkacar yürüteç hiçbir zaman önerilmiyor. Faydasından çok kanıtlanmış zararı var. Google aramasına yürüteçin zararları diye yazın, sonuçlari okuyun. Gözünün içine bakarak büyüttüğümüz bebekleri umursamayıp ısrarla hala yürüteçe bindiren anneleri ben hiç anlamayacağım
bluekoala BEYZAkacar örümcek cok gereksiz faydasından cok zararları cook. Erkenden yürütmüyor bilgin olsun. Oglum 11 aylık hiç yürüteç kullanmadım ve suan pıtpıt normal yürüyor 😊cok kullanmak istiyorsan 7-8 aylıkken kullan. 5-6 ayda kullanılmaz yazık günahtır. Bırak yere dönüp dursun kısıtlamaman lazım.
papatyahanem Bebeğim 9 aylık ve doktorumuz önermemişti. Yürümeyi geciktiriyor ve bebeğin fiziksel,zihinsel ve psikolojik açıdan olumsuz etkiyelebileceğini ifade etmişti.ayak yapısı daha hazır olmadan bastırıldığı için ayak deformiteleri oluşabilir. Bunun gibi