Azzz Bebeğim 3 aylık hanımlar ve artık farkettimki sütüm yetmiyor çocuk aç kalıyor. 😑Mama Alacam hangisini tavsiye edersiniz
Betl Azzz Bende hipp kullanıyorum ve kabızlık yaptı bi kaç kutu mamam var onlar bitince değiştirmeyi düşünüyorum
Ecrinikra Azzz bebelac ile büyüttüğüm 2. Bebeğim ve çok memnunum aptamilde kullandık ama çok gaz yapıyordu 🙂
Melismetee Kesinlikle hipp combiotik gazda yapmıyor şekersiz içeriği en masum olanlardan çok araştırdım
Azzz Melismetee canım dediğin mamadan aldım da üç aylık bebeğe 180 ml ne altı ölçek yazıyor. sen nasıl kullanıyorsun ölçüyü? Sanki 180 ml mi içemezmiş gibime geliyor
Pbebek Betl hipp ile hipp combiotic farklı, combiotic daha iyi.Siz hangisini kullanıyorsunuz bilemedim ama
Kaganinannesi Sma tavsiye ederim ilk aylar aptamil kullandım çok pişmanım çok gaz yaptı smaya geçince baya rahatladim bebeğimde severek yiyo ama siz deneyerek anlayabilirsiniz her bebek farklıdır: )
OGUZ Aptamil bize çok gaz yaptı diye doktor tavsiyesi ile hipp combiotic mamaya geçtik. Süper bir mama ne gaz ne kabızlık anne sütüne en yakın mama Aptamil gibi şekerli bile değil tavsiye ederim .
Ferhunde Kaganinannesi evet cnm bim de satılıyor ben ek toz gıda maması var kırmızı meyveler diye onu kullanıyorm severek içiyor zaten hipp marka üretiyormuş
Melismetee Evet combiotik farklı hipp ne gaz yaptı nekabizlik Bebelac bı kere verdim çocuk ikinmaktan catlicak gibi oldu tövbe ettim hippten çok memnunum