Blackcloud Kızlar geçenlerde post açmıştım online diyetisyen arıyordum, buradan bir arkadaş diyetisyen bilge kahveciyi önermişti tesekkür ederim o arkadaşa fiyatıda çok uygun, başlayacağız inşAllah pazartesi günü.🧘🏻♀️🤸🏻♀️🏃🏻♀️😊🙏🏻🌸
dndgl-7 Blackcloud emzirirken de başalayabilir miyiz yakında 6 aylık olacak bebeğim siz emziriyor musunuz?
C_E Blackcloud bende biraz önce 2 diyetisyene fiyat sordum biri 350 biri 400 tl demişti bu postta denk gelmem ıyi oldu bende yararlanırım belki
Blackcloud dndgl-7 Emziriyorum benim bebeğim 15 aylık, benim bildiğim bebek 6 aylık olunca emziren anne diyeti yapılabiliyor diye biliyorum tabi diyetisyen eşliğinde.
civcivoz C_E benim de arkadaşım diyetisyen hatta bana da liste yapıyor emziren anne diyeti uyguluyoruz sporla destekliyorum ve üc haftadan 3kilo verdim. Bu size az gelebilir belki ama agır agır giden kilolar daha kalıcı oluyor
C_E civcivoz yok benim zaten doğumda 3 kilo fazlam kaldi ben bölgesel zayıflamak istiyorum kendim diyet yaptigimda bolsegel zayıflayamıyorum 5 6 kilo zayiflasam benim için yeterli