gizemhifanur Kızlar markette bana orkid ağda vermediler yaa ordaki çalışanlar bir manasına da temel ihtiyaç tabi ama veremiyoruz dedi acaba onlar mı yanlış biliyor çok şaşırdım yaniii
Sibel559 gizemhifanur ilginç ilk defa duydum istagram da da görmüştüm ama esprisi sanmıştım. Müzenim bimde calisiyor sorayım bi
Babybloom Onlar yanlış biliyor, sosyal medyada parodi amaçlı yapılan bir habere inanmışlar anlaşılan🙄canlarını sıksaydın sizi şikayet edicem diye🤪
gizemhifanur Berenkooommm bende az önce geldim verilmiyormuş abla dedi şeyimizi keselim dedim bende bilmiyorum dedi
leynanin_pembemantosuu gizemhifanur annem markette kasiyer sordum şimdi orkid verilmesi gerekiyordu ama ağda satmıyoruz dedi
Nohutannesi leynanin_pembemantosuu herkes tüyüyle kılıyla barışsın artık😂😂😂ay şaka gibi ya gülerim ağlanacak halimize😂
WillyWonka gizemhifanur herkesin temel ihtiyacı farklıdır bu olay çok saçma değil mi ya?ben ekmek asla yemem ama kahve içmeden yaşayamam. Şimdi benim halim ne olacak?bu bir örnek. Bunun gibi milyonlarca şey var.
gizemhifanur WillyWonka tabiki saçma bence böyle bisey yoktur yanlış anlamışlardır inanın bilemiyorum valla bende şaşırdım geldim
GramPozitifBakteri gizemhifanur Sabah markete gittiğimizde şerit çekiliydi satışı yasakmış..kimisi veriyor kimisi vermiyor anlamadım
gizemhifanur GramPozitifBakteri bizimde öyleydi o yüzden sordum alınıyor dimi diye evet dedi sonra birine sordu yokmuş abla dedi