Deletedmom_56 Merhaba anneler, Kızım 8aylık. Kucağıma her aldıgımda saçımı çekmiyor, yoluyor … tutam tutam saçlarım gidiyor hep. Kucakta uyuttugum zaman resmen asılıyor saçıma öyle uyuyor. Asla bırakmıyor ve bundan zevk alıyor gülüyor. Sizde böyle bişy var mı?
Emirin_Annesi10 Deletedmom_56 benimkide 7aylık alttan bi elini doluyor çatır çatır koparıyor valla😅 tabi ben gülersemde yüz buluyor sıpam
Muverrih Deletedmom_56 Oo bizimki 2-3 aylıktan beri öyle artık profesyonellesti iki yandan saçları tutuyor kendine çekiyor ve dudaklarımı ısırıp diş kaşıyıcı olarak kullanıyor yapıştığı zaman elinden kurtulmak mümkün değil dişte baş verince dudağım delik deşik oldu ☺️ şuan 6 ay 20 günlüğüz kel kalmadım merak etmeyin 🤣
Deletedmom_56 Daphnemom Ben de topladım, ördüm fayda etmedi. En dipteki minik minik saçları bulup çekiyor🤦♀️😊
Deletedmom_56 Muverrih Aaaa benimki de diş kaşıyıcı olarak burnumu kullanıyor 🤣 artık o kdr güçlü ısırıyor ki can acıtıyor. Belki de sizinki gibi baş verdiyse dişi ondan. Baktırmıyorki yaramaz🥰