Deletedmom27337 Sinoo61 kuzenimin eşi ve yengem kullanıyor diş evresini kolay atlatıyorlarmış. Huzursuzlukları salga olayı falan yokmuş. Şimdi bende başladım kullanmaya 1,5 aylığız gaz sorunumuz yok bizimde :)
Sinoo61 Fatma66 trendyolda 150 tl yorumları çok iyi sertifikalıymış.. sipariş verdim bugün gelecek bakalım işe yarar inşallah..
Sinoo61 Deletedmom27337 ne güzel erkenden aşmışsınız.. salya bizde ara ara oluyor.. bu ara gündüz uykuları kısaldı bide avuç içleri çok sıcak.. annem dişten diyor
Sinoo61 Deletedmom27337 oraya da baktım biraz daha pahalı.. trendyol bana daha güvenilir geliyor iade kolaylığı da var
Fatma66 Deletedmom27337 memnun kaldınız mı bide orijinal kehribar tuzlu suda batmazmış denediniz mı hiç
Sinoo61 Tuba yaaa ☺️ Uyku eğitimi verdim düzen kurduk çok şükür bozulsun istemiyorum hiç.. inşallah bizde de işe yarar
Sinoo61 Fatma66 tamam geldi bugün taktım.. Şöyle bi bakmışım dişleri çıkmış oluyomuş.. direk link atarım size 😃 6 aylık olmak üzere
Deletedmom27337 Fatma66 batmadı cnm birde boynunda ısınınca çam kokusu gibi koku gelmeye başlıyor. Şimdilik memnunum gaz problemimiz yok. Diş evresini bekliyorum merakla