yareninannesi888 Cicegi_brn bizde 5 aylığız sipariş edeyim anca gelir dedim kısıtlamalar vs kargolar yavaş
Cicegi_brn yareninannesi888 ayakları yoruluyormu bilmiyorum ama ikae dakini tercih edicem hem sağlam hemde çok kabalarına gerek yok diyorum temizliği falan sıkıntı oluyormuş kabaların
yareninannesi888 Kereminannesiii e bebek mama sandalyesi yazsam çıkar mı bi adı var mı yoksa, teşekkür ederim
Mirayfiliz Bütçeniz nedir bilmiyorum ama ben yeni aldım ve çok çok memnunum.Dün geldi bizim mama sandalyesi ve daha da indirime girmiş. https://ty.gl/ekovlzmdr
Mirayfiliz Mirayfiliz açılmıyor sanırım link kiwi koala all in one katlanır masa sandalyesi ismi.özge Oktar var Instagram da o kullanıyor ondan gördüm girip bakabilirsiniz ürünü incelemiş sayfasında..
yareninannesi888 Cicegi_brn bana ayakları yorulur gibi geliyor ya ben o sejikde otursam benimki yorulur yani
kisgunesi-0102 yareninannesi888 e bebeğin mama sandalyesini kullanıyor oğlum 2 yaşında hala kullanıyoruz hem fiyatı uygun hemde baya kullanışlı yer falanda kaplamiyor
Zemzemss yareninannesi888 faros diye geçiyor sanırım kızım 2 yaşında mama sandalyesi kullanmıyor. Bence pahalı bir şeye gerek yok
Cicegi_brn yareninannesi888 kiwinin modelini arkadaşım aldı inan hiç gerek yok o kadar para vermene dedi oda ikea ninkini aldı bende ikilemde kaldım bakalım neye karar vericez 🤷🏻♀️