minikbaykus 15 aylık bebeğim gözleri kahverengi ama güneşe yada evin içinde aydınlığa bakınca hafif ela gibi oluyor. Yeşil sarı giyincede aynı şekilde bu saatten sonra değişir mi varmı sonradan değişen
Zekimurendebizigorecekmi minikbaykus Ela demek ki canım .. giydiklerine göre renk alacak benim de öyle mesela benim de saç rengime göre renk alıyor :)
Solocannn minikbaykus kahve değil Ela gözlü bebeğiniz ne renk giyse o renk oluyor harikaaa bişey yaaa maşallah 😋🥳
uykusuzMoMm minikbaykus oglum ılk dogdugunda maviydi gozlerı sonra yesıl oldu şu an ela yeşil arası babasının gözü yeşil benim gozum ela inşallah degısmez 🤩💕
minikbaykus Solocannn Bakınca koyu kahve gibi duruyor. Özelikle yaz geldiğinden beri güneş ışığına bakınca filan kenar kısımlar hafif değişiyor gibi. Sonradan açılacak heralde gibi geldi
Annebali_11 Solocannn benim kızım da oyle kahve gibi duruyor ama elbisenin rengine göre değişiyor ela oluyo gözleri. Bebekken daha belirgin çok güzeldi bir yaştan sonra elbise ye göre değişyo gözleri 🥰
zeynepela2 [silindi] bnm kızda 24 aylık oldu mavi gözlü hala değişir diyorlar bende mavi gözlüyüm bana çekmiş işte çekemeyenler kahve olur değişen varmış diyo
[silindi] zeynepela2 Anneden almış bence değişmez bizde iki taraftada renkli göz yok sadece babası ile ben elayiz bizimki ondan degisiyo seninki değişmez ☺️
Sancar minikbaykus kayınpederımın gozlerı gri yeşil arası. Onamı cektı acaba dıyoruz. Ama bnm kendı annem kucukken sızınde renklıydı sonra degıstı dıyor. Ama bnm gozlerımde ela.