Yelda35 Kızlar iki gündür oğlum kuşağını tutuyor 8 aylık hiç dişimiz yok acaba diş mi? Yoksa kulağımı ağrıyor çözemedim
elifineylulu Yelda35 diş döneminde yapar bazı bebeklerde uykusu gelince yapar mesele benim kızım 9 aylık 1-2 aydır kulağını saçını çeker uykusu gelince
acimavi Yelda35 9 ay 23 günlük kızım son 1- 1,5 aydır uykusu gelince kulağını tutuyor, çekiyor, huysuzlanıyor. Geçen gün ilk dişi de patladı onun da etkisi var mıdır bilemiyorum
elifineylulu Yelda35 o zaman diştir bir doktorun yazısında okumuştum diş çıkaran çocukların kulakları ağrır ve kirlenir diyordu
2015 Yelda35 7 aylık kızım da bir hafta dir kulağını tutuyor dişlerin den dolayı yi diye düşünüyorum iltihabı olsa çok ağlar durmaz benim kulağım da iltihap vardı ağrısı çok şiddet liy di kızım da öyle bişey olsa duramaz ama şu yasak kalkınca devam ederse götürecem doktor baksın
elifineylulu Yelda35 Bende 8 aya kadar gözünü bekledim 8 ay bitmek üzereyken 2 tane arka arkaya oldu yaşını geçip çıkaran bile var sağlıklı olsun da geç olsa da olur