TuruncuLimon Evet kızlar sorum başlıkta 2 2,5 yaşındaki kız bebek kaç numara giyiyor bilginiz varmı arkadaşımın kızıma hediye alacağım internetten baktım ama bulamıyorum her sayfa farklı
Cheddar TuruncuLimon 24-25 olur sanırım her bebek farklı geliştiği için kestirmek zor. Kızım 20aylık 22-23 arası giyiyor
yokbecanim TuruncuLimon benim kızım 2,5 yaşında.vicco ayakkabıda 22 giyiyor.kızım zayıf ama uzun boylu, ayakları da öyle minnacık değil yani.ama her bebek farklıdır tabi
Burcu35 TuruncuLimon Yaz için alıyorsanız eğer 24 en fazla. Çünkü 2.5 yaşında oğlum 23-24 giyiyor yazın 24 en fazla diye düşünüyorum. Tabi çocuğa bağlı bu
Cheddar TuruncuLimon baharlık alın isterseniz şimdi olmasa bile sonbaharda giyer ya da değişim kartı ile değiştirir
SonSerce 27 aylık 23 alıyorum biraz bol oluyor. Alacağınız ayakkabıyı mevsime uydurmaya çalışın bence. 25 numara yazlık alırsanız belki bu yaz büyük gelir giyemez ama seneye yaza da küçük gelebilir.
TuruncuLimon SonSerce Cheddar yokbecanim https://resimyukle.link/i/iy27A Bunu alacağım kızlar 24 aylık tam doğum günü için alacağım yazlık bi takımlada kombin yaptım ama ayak numarasını bilemedim
Gzd TuruncuLimon geçen sene oğlum 24 numara giyiyodu, 23-24 olabilir o yaşlarda, 25 şuan oluyo tam 3 yaşında
Solocannn TuruncuLimon kızım 21,22 giyiyordu o yıllarda şimdi 5 yaşında 25 numara giyiyor sanırım bizim ayaklar fazla minnak 🥲