Yusufbebekk 2.ay alışını bu sabah olduk.iki bacak ve koldan yapıldı çok ağladı çok üzüldüm ben de .Ateş yapar dediler çok korkuyorum ağlayacak mı kötü mü olacak ateşi çok çıkacak mi deneyimli olanlar bakar mısınız ?
HulyaYaman Yusufbebekk biz de 10 gün önce yaptırdık hiç çıkmadı ateşi çok bi huysuzluğu da olmadı ama ne olur ne olmaz evde mutlaka ateş düşürücü şurup ve fitil bulundurun
Gamzelina_33 Yusufbebekk bizde bu sabah olduk 🥲 ve hemşire aşırı canımı sıktı koluna yaptı bacaklarına da yaptı sonda tekrar kolu açın aşısı tam gitmemiş tekrar yapcam dedi ve azıcık daha yaptı 😢 kızımın kolunda iki tane aşı izi olcak sanırım 😢
Yusufbebekk Kk41 ateşi çıkabilir aşı yerleri şişer iltihap olabilir deyince korktum bir de aşı yaparlarken çok ağladı önceden ağlamamıştı hiç o yüzden .
Sb123sb Yusufbebekk benim bebeğimde uyku yaptı yan etki olarak ne aşı yeri şişti ne iltihap hiç bir şey olmadı çok şükür
Kk41 Yusufbebekk kolu ½ ay sonra şişecek kızaracak korkmayın olması gereken o sonra da iz olarak kalacak
Gamzelina_33 Yusufbebekk bizimki de kanattı bide ben bacağını o kadar sıkı tuttum ki çok çekiyorfu bacağını sonra vicdan azabı çektim bacağına bişey yapmış mıyımdır diye 😢