Eylulcan Ya saglık ocagı vegaferon demır ılacı verdı ınternette bır arastırmq yaptımkı kullan dıyen yok ne yapıcam ben ıcerıgınde parapen varmıs dıs curutuyormus gaz yapıuormus sız yasadınızmı yada önerdiğiniz demie ilacı?
dontsleppyunhappy Eylulcan ocean kullanıyorum bende. Sideferde de şeker varmış, en iyisi oceanmış, zaten o sağlık ocagının verdiği buram buram vanilya kokuyor, rengide koyu, dişlerde renk değişiğimi yapabilir
menekseyagmr Eylulcan sağlık ocağından verilen demiri kullanmayın hele içeriğinde paraven olanı asla. Bizde dün demir takviyesine başladık Ocean Microfer önerdi doktor ben zaten daha öncede araştırmasını yapmıştım temiz içerikli dişte leke yapmayan saydam renkli bir takviye tadına güzel
Begooo Vegaferonu doktorumuz kesinlikle tavsiye etmedi içeriği kaliteli değilmiiş. Ferrum veya ocean tavsiye ediyor.
Begooo Eylulcan valla ben de şaşırdım gerçekten hiç öneren yok nerdeyse. Bu arada sideferde de çok şeker varmış en iyisine ocean diyorlar
Zeyna_ Eylulcan dün verdi bizede sağlık ocağı ama.doktorumuz tavsiye etmedi vermedim o yüzden. Ocean aldık onu veriyorum