Olric11 Arkadaşlar 9 günlük tatil varmış doğrumu ? birde hemşiremizi arıyorum telefon kapalı haftaya salı aşımız var sağlık ocakları kapalımı ? Bilen bilgi verebilir mi? Sağlık ocağına gitmeden çözeyim istiyorum
Yusufali06 Olric11 kapalı değil ama randevulu gitmek gerekiyormuş. Hemşire açmıyorsa sağlık ocağını da arayıp öğrenebilirsiniz
Olric11 Cheddar bilmiyordum birde bugün sağlık ocakları açık değilmi aile hekimini hemşiremizi ve direk sağlık merkezini arıyorum açan yok
Olric11 gtrst bizimde 11 mayısda arkadaşım 6. Ay aşısı siZin kaç aylık . BiZim hemşireler sağolsun arama zahmetinde bulunmaz ben takip ederim elimden geldiğince son zamanlarda iyice değiştiler 🤦♀️
Olric11 biregesevdasi teşekkür ederim. İlla sağlık ocağına gitcem ne hemşire açıyo ne aile hekimi ne merkez 🤦♀️ Sonra pandemi niye çıktınız
Alpbebek2 Olric11 sağlık çalışanlarının izinleri kapalı değil mi bir ara böyle bir haber okumuştum çünkü
Ekin08 Bizim hemşiremiz de bayram sonrasına erteledi. Aşıları erken olmak sorun ama geç olmak sorun değilmiş.