Minikbirkalp Neyden kaynaklanıyor acaba çok sinir bozucu birşey atla atla bitmiyor ya 🙄🙄 bizden kaynaklı mi genel birşey mi acaba 🤔
Duyulurum Minikbirkalp 4-5 reklama asla katlanamam 😄 en son iki reklam üst üste çıkıyor diye iki hafta foruma girmemistim
Mimarhanim Minikbirkalp ay hiç deme ya gıcık oluyorum kapattikca yeniden açılıyor 😒 valla en son sinirlenip saatlerce girmiyorum.
Yaylacicegim Minikbirkalp ay evet sonunda tek bende degilmis biktim vallahi illalah ettirdiler biktim su trendyoldan midem bulandi üst uste cikiyor bir de 5 sn reklam oluyor 15 sn 😨
Minikbirkalp Asafeymeninannesi valla ya bu kadarı da fazla değil mi ama bu foruma girmek için dağlar aşıcaz nerdeyse 😂😂 atla atla bitmiyor
Minikbirkalp Mimarhanim aynn bende öyle yapıyorum bazen atlamadan üst üste açılıyor hemde aynı reklam 🤔
Asafeymeninannesi Minikbirkalp Fazla naz aşk usandırır deyip çare bulmalarını isteyeceğiz 😅 Sizinle ikinci defa karşılaşıyor,yorumlaşıyorum 😌 Sebebini bilmiyorum ama kanım ısındı 😇 Nerelisiniz ?
Mimarhanim Minikbirkalp evet her defasında aynı reklam 😑 valla buna bir çözüm bulsunlar ya bu kadarı fazla. Her gün foruma girerdim ben. Bu reklam sorunu olduğundan beri günde bir iki anca bakıyorum
Minikbirkalp Asafeymeninannesi 🤗🤗🤗 sağol cnm bnm benim de sana ısındı sevdim seni 🥰🥰 Trabzon of sen nerelisin cnm
Asafeymeninannesi Minikbirkalp En sevdiğim yerlerdeenn 😌 şu illetten selametle kurtulursak şayet görmek isterim oraları 🥰 Batman’lıyım 😊
Minikbirkalp Asafeymeninannesi valla cnm bende bu sene gitmek istiyorum Allah izin verirse ailem de orda gitmeni de tavsiye ediyorum inşallah gitmek nasip olur 🤗
Minikbirkalp Mimarhanim aynn öyle şuraya yorum yazabilmek için bile kaç reklam atlıyorum çok sıkıcı 🙄
Minikbirkalp Yaylacicegim aynn öyle bende acaba bir bende mi diye merak ediyordum ama genelmiş galiba
Aygldgnc Minikbirkalp off aynı dertten muzdaribim birde telefonum sessizde olmasına rağmen sesli reklam çıkıyor bebeğim uyurken girmeye korkuyorum artık