YigitAlpinannesi Kızlar merhaba oğlum 2 ay 3 günlük sabah akıta gidicez. Ama birşey sormak istiyorum oğlum bronşiolit zatürre geçirdi antibiyotiği daha Cumartesi günü bitti Pazartesi kontrole gittik ciğerlerinden duyu almıyorum iyileşmiş dedi fakat burun tıkanıklığı yaşıyoruz sanki tekrar kırgınlık var gibi üzerinde aşı hastayken yapılmıyor mu bilgisi olan var mı ? Çok korkuyorum ateşi çıkar diye
Cagla YigitAlpinannesi hastayken aşı yapilmiyo tabiki cnm. Ama asidan once doktora belirt kesinlikle. Belki yapilmamasi gerekir.
Nrnbirol YigitAlpinannesi evet ateş ve hastalık varsa ağır gelir diye yapılmıyor bide 2. Ay aşısı yani bence önce doktora danısın sonucta aşıda bi nevi hastalık enjekte ediliyor vucuduna bir miktar
Deril_atlas Antibiyotik bitmediyse yapılmıyor ama antibiyotik 3 gün geçtiyse üzerinden yapılıyor bizimde burnumuz tıkalıydı hafif öksürük kalmıştı antibiyotikten sonra ama yaptırdım birler de olmadı doktorum yaptırabilirsin dedi hemşire de antibiyotik kullanmıyorsa yaparı dedi
YigitAlpinannesi Deril_atlas ya bizim öksürük bitmişti şimdi gene tek tük öksürmeye başladı. Antibiyotik Cumartesi bitti ama çok korkuyorum sizin ateş yapmışmıydı