mltmkrkl Kızlar dogum yapalı 2 ay oldu tuhaf bir şey yaşıyorum normal zamanda gazım bildigin vajınadan çıkıyor özellikle gece yatarken bu durum beni ciddi rahatsız etmeye başladı istemsiz çıkıveriyor bide aşırı arttı gaz olayım düzeliyor diyin lütfen var mı böyle şeyler yaşamış olan
Hismom mltmkrkl aslında gazınız vajinadan çıkmıyor. Vajinaya dolan hava gaz gibi çıkıyor. Büyük ihtimal hala toparlamadı kendini doğum sonrası. En güzeli kegel egzersizleridir. Bir de gün içerisinde sanki çişinizi yaparken tutuyormuşsunuz gibi kendinizi düzenli olarak sıkıp bırakın günde 30-40 kez oradaki kaslar toparlayacaktır
Hismom mltmkrkl eğer egzersizleri düzgün ve sistemli yaparsanız bir kaç ay içinde düzelir. YouTubedan kegel egzersizleri yapın günde 15-20 dk. Ama bu çiş tutma hareketini oturduğunuz yerden bile yapabilirsiniz 🙏🏻🥰
Mina_momy Aynısı bencede oluyordu kızım 7 aylık olana kadar yaşıyordum o durumu , şuan 9 aylık sen söyleyince aklıma geldi artık olmuyor gerçekten çok sinir bozucuydu. Gaz olayına gelirsek,bende gazdan ölüyorum ya napcam bilmiyorum.
mltmkrkl Mina_momy gece utancımdan yerin dibine gircem artık eşim bişi çaktırmıyo ama çok sinir bozucu