Deren dilarammm biz 3200 gr 50 cm doğduk bugün tam 4 aylığız 6500 gr 62 cm olmuşuz 🤗 her bebeğin gelişimi farklıdır kıyaslama yapmayın 😊
babyboydoruk 4aylık kontrolümüzde kilosu 8.500kg idi ve boyumuzu bilmiyoruz ama 3aylıkken 68cm idi suanda 5aylığız ve iki hafta sonra kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuşuz ❤️
AselSisiMom dilarammm Benim kzımda 4. Ay kontrolünde 5800 kg 64 cm ölçüldü. Burada bazı bebekler 8-9 kilo onlara göre az görünsede doktorumuz herşeyin iyi olduğunu ve normal sınırlarda olduğunu söyledi pek takmıyorum sağlığı yerinde olsunda
Dygbzts dilarammm kilo neden bu kadar önemli? Düşük kilolu olduğunda sağlıksız mı oluyor çocuğunuz?? Bu şekilde mantıksız paylaşımlara gerçekten tahammül edemiyorum , saçmalıktan başka bişey değil şu yaptığınız. Şükretmeyi bilin sağlıklı olması önemli olan!
Minnil Mercanweannesi evet ama zaten doğduğunda 55 cm 3750 doğdu. Sanırım babasına çekmiş boy olarak. Bence birazda ırsi bu boy kilo işi. Bebeğinizin gelişimi normalse kaç kilo kaç cm olduğu hiç önemli değil her bebeğin gelişimi farklıdır.
fatima Mercanweannesi uzun oluyor kimisi bizimki 3 aylıkken 68 cmdi 😊 bakalım 4. ayında kaç olmuş boyu 🥰
Mercanweannesi Minnil benim kizim 38.haftada 3250 52 cm dogdu 3 aylikken 62 cmdi.persentil tablosunda bile erkek cocuklarinda böyle bir boy yok o yüzden çok şaşırdım.cunku üst sınır 3aylik65cm 4aylık68cm ust sınır erkek cocuklarinda.