Kvnc-mom Merhaba hanımlar, Oğlum 4 aylık ve çok hareketli olduğundan reflü yatağını sadece 10 gün kullanabildi. Tertemiz bir şekilde elimde kaldığından isteyen annemize uygun fiyata gönderebilirim. İstanbul beylikdüzünde ikamet ediyoruz.
Bebisiiiim Kvnc-mom süngerini çıkar banyonda yaptırırken kullan rahat oluyor. Bezini çıkardım üstüne yatırıp yıkıyorum kayma olmuyor su alttan akıyor
Kvnc-mom Bebisiiiim O kadar yeni ki kullanmak isteyen varsa öncelikle onlara sormak istedim, olmazsa bu şekilde değerlendireceğim artık, teşekkürler
Kvnc-mom NiLDeRiN Sevi bebe markalı pamuklu reflü yatağı. E bebekten almıştım. Piyasa fiyatı 135 tl. Ben 100 tl ye satacağım.
NiLDeRiN NiLDeRiN markası nedir acaba . Bende de sevi bebenin reflü yatagı var ayakta saklayarak uyutuyoruz kızımı biz sallarken rahat ediyoruz o da rahat yatıyor. Çok alıştı .Bakıcı ablamıza her gün gidip geliyor reflü yatağı 🙈🙈 orası için düşünüyorum .
Kvnc-mom NiLDeRiN merhaba, bunu bana mı yazdınız acaba, ben üstteki yorumumda markayı belirtmiştim çünkü, karışıklık olmaması için tekrar sormak istedim. Sevi bebe markalıydı☺️
Ozlem_likce NiLDeRiN Ayakta sallarken mi kullanıyorsunuz ☺️ Bacaklarınızın üstüne reflü yatağı sonra bebek öyle sallıyorsunuz öyle mi