saimemiray06 Merhaba kızlar, Bebeğim 9 aylık sizden kanguru Önerisi alabilir miyim? Fiyatı makul ama kullanışlı güzel olan Her iki yöne doğru olan kangurulara bakıyorum Malum pandemiden dolayı gidip deneme şansımız da olmuyor. Tecrübelerinize güveniyorum. 😊
elmalikurabiye saimemiray06 hicbirini onermiyorum. Hem cok saglikli degil hem fisari bile cikmiyoruz. Yakinda yurumeye de baslar bosa masraf bence
saimemiray06 Teşekkür ederim 😊 baktıklarım arasında vardı Solomombaby ve Civil de İlkay bebe kanguru bakmıştım
saimemiray06 Matruyoska Sizden sonra baktım çoğu kişi memnun görünüyor. Sanırım tercihim bu yönde olacak. ☺️ Kızım çok hareketli umarım sever. Yazın terletme durumu olmaz diye düşünüyorum?
Arasannesi saimemiray06 evet bebegımı 1. Ayından ıtıbaren onunla gezdırdım.suan 14 aylık oldu artık kullanmıyorum ama daha geçen ay bıle koydum.çok rahat.bel destekli modelleri tercıh edın dıgerlerı omuzlara cok yük bindiriyor size de zorluk olur.her yöne oluşu da güzel önde size ve dışa dönük ve arkada da kullanabılıyorsunuz aynı sekılde.cok da saglam
saimemiray06 Linosunannesi1 evet öyle tabi ama kullanım açısından bakınca aslında çok büyük bir miktar değil. Az evvel baktım fiyatlara yeniden. Mesela 9-12 kg aralığında taşıma kapasitesi olan kanguru 150tl Ama Solomombaby nin taşıma ağırlığı 20kg ma kadar çıkıyor. Yani 3ay-4yaş aralığı. Sanırım bu yüzden biraz daha farklı fiyat olarak. Piyasaya göre güzel bir tercih 😌