Mom091 Limonnn hava sıcaksa askılı bodynin üzerine tişört giydiriyorum. Biraz serin gibiyse uzun kollu. Altına ince eşofman veya tayt. Çorap bugün giydirmedim. Normalde giydiriyorum. Kendim ayaklarımdan üşüyünce hemen hasta olurum. Sanırım o yüzden olsa gerek, çorapsız durduğunda ödüm patlıyor☺️
GameOver Limonnn kısa kollu ve ince bir pijama bukadar bazen serin oldugunu düsünürsem ince bir örtü örtüyorum
Biittercikolata 2 ay 12 günlük☺️ Ince bir zıbın üzerine ince uzun kollu ☺️ Altina bir tayt 1 cift corap üzerini de yatarken Müslin ile örtüyorum ☺️
Limonnn Ozaman ben yazı erken getirmişim kısa kolluyla yatıyor çok tereddüt etmiştim nasıl giydirsem diye bi ara havalar çok ısınmıştı o günden beri kısa kollu ☹️
Bebegimm1 Limonnn evde kısa kol zıbın veya sıfır kol zıbın altina ince pijama ve ince corap. uyurken coraplari cikartiyorum disarı dahaca cikartmadım sıcak hava da ne giydirirm bilemiyorum
oldugrs1 Bulunduğumuz şehir bu ara gündüzleri 16-27 derece arası değişiyo kısa kollu zıbın uzun kollu badi, örme yelek, altına tayt ☺️
Medusafer Limonnn şort tişört giyiyor çorap Bayadır giydiremiyorum çok sıcak olursa da zibinla duruyor