Arasannesi egg dogdugunda resmen esmerdi oğlum. 3. Aydan sonra tamamen bembeyaz ve saçlarıda sarı oldu
egg Dmt-01 ay ben de öyle düşünüyorum saç renginin koyu olması ve teni yanıltıyor bakalım ne zaman açılacak
nneslihan egg böyle😂😂 simsiyahtı kirpi saçları tenide öyleyi ama her yıkanmasında rengi açılıyordu😃 diplerden gelen renk sarımsıydı🌼😍
Arasannesi egg 😅 açılır zaten hemen olmuyo da yavaş yavaş oluyor.saçları döküldü bızımkının sonradan cıkanlar sarı geldi.doğduğunda siyahtı🙂 ten rengı de sarılıktan dolayı koyuydu
nehirim_ egg böyle de güzel annesinin çiçeği 😍ama işte herkes bu çocuk niye böyle esmer oldu diye sorunca sinirlerim bozuluyor
DurikoMom egg Bambaşka bi bebek sanırsın değiştirdik 😂 simsiyah saçları gri gözleri vardı teni ilk doğum anında beyazdı ama 1 hafta sanki koyulaşmıştı sarılıktandı sanırım. Şuan sarışın pamuk gibi maviş bi boncuğum var 😂
egg DurikoMom ay benim kızımında simsiyahtı saçları şu an kahverengiye döndü ama o kadar uzun ki hala fotoğraflar da siyah görünüyor 😂😂😂
Bebegimm1 egg daha çok degisir o daha kucuk yeni dogduguyla suan ki arasinda bile fark vardir mesela ☺
DurikoMom egg Açılıyo zamanla ya saçlarını kesmedim uçları doğduğu gibi çok güzel duruyo sanki boyanmış gibi 😊
3children1mom egg Benim kızlar ilk doğunca pembe olur şişi inince esmer olur. 40 günden sonra da beyazlar☺️
egg nneslihan ay maşallah maşallahhhhh 🧿🧿🧿🧿🧿🧿 çok güzel Rabbim nazarlardan saklasın ve aynı benim kızım da ten saç rengi böyle 😂😂😂 ya benim kızımında açılıyor diyorum da arkadaşım dalga geçiyor öyle olur mu diye 🙄🙄 hatta görümcem domestosla mı yıkıyorsun diyordu 😂😂😂😂😂😂
Minikoalamm nneslihan ay yerim maşallah bu nasıl bı değişim bizim ki aynı baba bende sarı mavi gözluyum baba esmer onun gibiydi saçları kahveye dönmeye başladı gözü de kahve gibi ama dış çizgisi mavi ben umudumu kaybetmeyeyim 😂
[silindi] nneslihan maşallah Allah nazardan korusun ne güzel bi prenses🥰sağlıkla huzurla büyüsün inşaallah🤲🏻 Aslında 4. fotoğrafta saçlarının siyah olmayacağı belli ışık vurmuş ve sarı dururuyor öyle olan bebeklerin açılıyor genelde saç rengi🤗