Merve1134 Kızlar eski ev sahibi burdan ikametgahini almamış sanirim e devlet üzerinden kayıt yapacagimda.oturan görünüyor bunu halledebilen varmı
Nalsa Merve1134 bi kaç gün önce degiştirdim ev devlet üzerinden arama yerine ıkamet adresi diye yazın çıkıyor hemen oluyor
Annekus Merve1134 onların halletmesş lazım sen bişey yapamazsın bu durumda bizde yeni tasındıgımızda buna benzer Bi durum yasadık tam hatırlamıyorum ama ev sahibi falan aramstı eşim onlar cözdü yani
snyck Merve1134 bizimde tasinali 4 ay oldu dolu gözüküyor hala almamislar alabilmek için nüfus müdürlüğüne gitmek gerekiyormus
Minamm2020 Merve1134 bende çok uğraştım eski oturani bulamadik sonunda fatura aldım üzerime nüfustan direk düşürdüler onları e devletten asla yapamadım
Merve1134 Nalsa Zaten ordan yapıyorum oturan yeni yerini belirtmedigi için yapılmıyor. Aynı evde yaşayan görünüyor.yani
nur-nr_123 Merve1134 cnm bizim de öyleydi ama bn nüfusta öğrendim aldırdım aldurmazsa ikametgah yaptıracağız dedik aldirmamis işte neyse biz yaptırdık oda ceza yedi 🤷🏼♀️yani e devletten değil nüfustan olması lazım ve onlar aldirmadigi için -1000 TL gibi bi ceza var