Ertantgra Merhaba bayanlar bebegimin cumartesiden baslayip 3 gun süren ateşi ve bugünde döküntü seklinde boynunda falan kızarıklık vardı doktor 6. Hastalık olduğunu söyledi kontrol sırasında sırtını dinlerken dogumdan beridir olan bi lekeyi gördü ve kan beni olduğunu söyledi hic bi doktor buna bakılması gerektiğini soylemedimi bu zamana kadar dedi bende hayır diyince kan beninin hafige alınmaması gerektiğini ic organlara bile zarar verebileceğini en kısa zamanda bı doktora göstermemi ve onkolojik ve baska bi takım testlerin yapılması gerektiğini söyledi açıkçası cok moralim bozuldu ben doğum lekesi diye onemsememistim başına böyle bisey gelen var mı acaba bu arada bebeğim 9 aylık 😔
Deletedmom345 Ertantgra Benim annemin bildim bileli kan beni vardır 66 yaşında🙊Ama siz yinede ihmal etmeyin iyi bir cildiye-plastik cerrah doktoruna gösterin derim.Çok yakınım plastik cerrahı ve hep tüylü benlere dikkat edin der.
Mrv35 Bizim de başımızda bu oğlum doğduktan bir süre sonra oldu bir ay önce doktorumuz söyledi vizede kan beni olabilir araştırma hastanesine gidin diye ama bizi korkutmadı pek büyümesine bakmak lazım Haziran ayımda gideceğiz dedim olur dedi korkmana gerek yok umarım köyü bişey yoktur tabi sen içini ferah tut
Ertantgra Deletedmom345 valla doktor öyle bı söyledi ki gercekten cok korktum umarım bişey çıkmaz çok teşekkür ederim 🤗♥