Osmnn_457 Selam hanımlar bebeğime interneten alışveriş yapmak istiyorum güvenilir uygun fiyatılıbildiğiniz sayfalar varmı
Izosunmommysi Osmnn_457 minicity , hello baby, ugurlubebek, babycapa, bebemania aklıma gelenler bunlar istersen bakabilirsin 😊
bbosphorussss Izosunmommysi minicity mi. Tambi rezalet o site. Nw aldıysam ya yırtık. Ya bedeni uymadı. Ya hemen dikileri söküldü. Yada daha aldığım tulumu giydirmeden arka tarafı görebiliyordum o kadar inceydi. Tam rezaletti.
Izosunmommysi bbosphorussss Aaa gerçekten mi cok şaşırdım 😔 Bende bi kaç kez almıştım ama hic öyle denk gelmedi bana
bbosphorussss Izosunmommysi minicity i soran başlıklar açılmıştı. Orda da yazmıştım ve çok kişi benle aynı durumu yaşadığını yazmıştı malesef. 10 tane şey aldıysam 1 tane pijama vardı bi o normaldi o kadar.
Osmnn_457 bbosphorussss ürünleri kaliteli duruyor aslında hiç alişveriş yapmadım ama demek öyle bi problemleri varmış
cicekkizzz Osmnn_457 Bende Lcwaikikiden yapıyorum kumaşlarını modellerini çok beğeniyorum hem iade değişim daha kolay oluyor instagramdan alışveriş yapmıyorum sırf bu yüzden
cicekkizzz Osmnn_457 İkili takımlara bakabilirsin uygun şeyler oluyor bende güzel orta fiyatlı ürünler bulmaya çalışıyorum genelde ☺️
Gin Osmnn_457 lcw özellikle tişörtleri çok uygun ve güzel. Bilindik yerlerden almak sonrasında beden değişimi ve iade gerektiğinde kolaylık sağlıyor.