Tugce1155 Merhaba anneler sezeryandan kaç gün sonra dönerek uyuyabildiniz? Açıkçası korkuyorum dönersem bişey olur mu diye. Dümdüz yatmakta artık ölüm gibi . 8 gün oldu sezeryan olalı bu arada . Şimdiden teşekkür ederim
Egeanul Tugce1155 5-6 gün sonra yavaş yavaş zorlamayarak yanlamaya çalıştım baktım scıyor bi gün sonra tekrar denşyordum ya da bi kaç saat sonra önce bi dene kendini zorlamadan bende korkuyordum☺️
Minik_Hanim Tugce1155 4. Gun karnimin ustu dahil done done yatiyodum hicbise olmaz korkma, bosa evham yapıyorsun 🌸
[silindi] Tugce1155 valla başkasını bilmem ama ben sezeryandan sonra korse taktım o korse sayesinde dönüp yattım 8.gunun sonunda onada yatmak denirse korsesiz canım çıkacak gibi oluyordu ne kadar zor bir durum hatırlamak bile istemiyorum normal doğumlarımda daha rahattım
antropologanne Tugce1155 Bana doğumdan 4 gün sonra kontrole gittiĝimizde doktorum hiçbirşey olmaz istediĝin gibi yat dedi.Sadece bebek dışında bir aĝırlık kaldırma dedi. Ama tabiki ben de çok korktum ve 20 günün sonunda yavaş yavaş yatmaya başlayabildim.
Asli06 Yavaş yaval sırt üstü yatmaya başladım sonra 1 ay sonra filan korka korka onuda yattım belki daha öncede yatardımda korkuma durdum birde hep yüzüstü uyurum hamileyken de uyumadım çok özlemiştim ama durdum 😊
Durusu5 Tugce1155 ilk 1 haftadan sonra yavaş yavaş yan dönmeye başlamıştım, başta içi acıyor insanın ama bacağının arasına yastık koyabilirsin rahatlatıyor. Bu 1 ayın içinde rahat sağ sola döneceksin merak etme, bol hareket = daha az acı :)
sevgi88 Tugce1155 Canım bunı en iyi sen anlarsın benim 1 ay bulmuştu birazda pinpirikliydim açıkçası. Yani ağrıların ne zamam geçer kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman yan dönmeye başla,çünkü o zaman vücut buna müsade ediyor
soncemre Tugce1155 sürekli yatma sürekli uzanıp oturma evin içinde bol bol yürüyüş yap hareketsiz kalma 10. Günden sonra acılar ağrılar hafifliyor. Ilık duş al rahatla.Ben doğum yapalı 47 gün oldu hiç doğum yapmamış gibiyim çok şükür. Sana da Allah’ım acil şifalar versin.
busraasil İlk hafta sırt üstü bile canım acıyordu ama ikinci haftada zorlaya zorlaya yanlara yatmaya başladım 10.günden sonrada bayağ azaltı sancılar:)