Eymeninannesii35 ___1Prensannesi___ ben önceki parayı almıştım canım şimdi de kapanma parası yatmış eşim için yevmiyeli yasmıştım kira ve su elektrik giderlerini fazla yaz bide açıklama kısmına bebeğin varsa ihtiyaçlarını yaz kirada oturuyorsan kira da oturuyorum falan yaz canım
Mom0768 Neyse o, çalışıyorsam çalışıyor çalışmıyorsam çalışmıyor zaten iki durumdada araştırıldığınız için ne yazdığını pekte önemli değil.
___1Prensannesi___ Eymeninannesii35 Canım merhaba benim basali dedi on başvuru ya ama ben nerden göreceğim e devleti indirdim
___1Prensannesi___ Canselsener neden olmuyor ya kimliğinizi doğrulaması biz yazıyor yapıyorum tekrar boş foroum ckiyor
Canselsener ___1Prensannesi___ valla canım ben hiç form doldurmadım sosyal yardımlaşmayı aradım oradaki abla yaptı sağolsun sadece soru sordu söyledim
___1Prensannesi___ Eymeninannesii35 birde canım şimdi ben buna başvurdum ya hani benim iş yerim de var fakat benim üzerime değil yapabilirmiyim yardım için bunu etkiler mi
Eymeninannesii35 ___1Prensannesi___ canım paranın yatıp yatmadığını edevletine gir arama kısmına ptt kurum ödemeleri yaz yattıysa orda gözükür ama şuan bi yoğunluk var gece gir yada sabah erken gir açılır
Eymeninannesii35 ___1Prensannesi___ belli olmuyor canım 3 veya 4 gün ya bir hafta ya bi ay belli olmuyor yani