Dondu_123 bebegım yemegını sıkıntısız yıyordu ama son 1 haftadır bırsey oldu yemek ıstemıyor 1 yasına gırecek etkılenıyor olabılırmı🙄😒
momyshark1 Dondu_123 her yaşın değil, her ayın hatta her günün ayrı sendromu var. Günleri günlerini tutmuyor miniklerin🤦🏼♀️
Asell_07 Dondu_123 diş sıkıntı olabilir canım genelde bebekler diş sıkıntısından red ediyor yemekleri
bgmarik Dondu_123 ondan da olabilir dişten de olabilir.Geçen hafta dişi çıktı.Ondan önceki on günü felaketti.Yerdeyken kucağıma gelmek istiyor kucaktayken yere inmek istiyor asla çözemiyorum asla
Dilruba12 Dondu_123 bizimde aynı öyle oldu normalde yemesimiyiydi bir yaşından sonra yememeye başladı bu bi kaç gündür düzeldi gibi bakalım
Eymntuba Dondu_123 aynı durumdayız yaşına girene kadar her şeyi çok güzel yiyordu artık yemiyor 13 aylığız
Dondu_123 Eymntuba daha tam gırmedıde kızım yasına 15 gun sonra gırecek ınsallah yasına gırdıkten sonra duzelır dıye umut edıyorum
EslemEva_23 Dondu_123 kızım 11.6 günlük şimdiden başladık 1 yaş sendromuna ağlamalar zaten yemiyordu şimdi hiç yemiyor şaşırdım artık 🤦🏻♀️
Dondu_123 EslemEva_23 gerckten cok zor ya bnde ne yapacagımı sasırdım sadece mama ıcıyor onada alısır yemek yemesse daha dıye korkuyorum