Busra812 Canım annelerim sorum başlıktadır. Benim kızım 1 yaşında gece beslenmesini kesmemize rağmen sıkça uyanır sabah 6 da ayaktayız var mı beslenmeyi kestim uyanmıyor diyen süper kahraman annelerimiz 😬😬 1 sene de çöktüm 😭😭
Humeyra1 Busra812 ben kesmedim ama o kendiliğinden azalttı nasil oldu bilmiyorum. Fakat cok erken kalkar 6 gibi fln. Ondan önce de 1 2 defa kalkar emmek icin. Eskiden daha sıktı simdi 1 2 defaya raziyim ben 😊
Mrcemn Busra812 şu anda 9 buçukta uyudu saat 10 buçuk uyandı meme istiyor ama vermemek için direniyorum bu gece emzirmeyi düşünmüyorum Allah büyük yardım eder inşallah öteki türlü saat başı meme için uyanıyor artık dayanamadım bu geceden sonra görecem uykusunu nasıl olacak
bir_pasa_annesi Busra812 ben kesmedim sadece 1 kere mırıldanır uyanmaz akşam 8 bucuk da yatar sabah 8 bucuk 9 gibi uyanır
Busra812 bir_pasa_annesi maşallah ne güzell 🙏 1 kereye de razıyım bugün mesela bize sabah 5.30 da başladı 😭
serebro bir_pasa_annesi gündüz kaç saat uyuyor? Benimki de akşam 9 sabah 8.30da kalkıyordu artık hiç belli değil bu ara çok bozuldu herşey
bir_pasa_annesi Busra812 düzne girmiyor mu kuuzm ya cok zor gece uykusu olmayınca gerçi bizimki doğdun doğalı böyle sadece emme süresi 3 kereydi şimdi 1
Busra812 bir_pasa_annesi doğduğundan beri uyuduğum en uzun uyku 3 saat geçicek diyorum sabır diyorum ama günden güne tükeniyorum
Mom079 Busra812 benimkide 3 4 kere mamaya kalkıyor. Erken kalkıyordu uyku perdesi aldım şimdi uyuyor 8 9 a kadar
Busra812 serebro 2 uyku yapıyoruz hala 10.30-11.30 ve 15.30-16.30 çok nadir 17.00 ı buluyor onlarda sürekli mızırdayarak uyuyor tamamen dalarak değil
bir_pasa_annesi serebro sbah 10 bucuk gibi uyur 1 gibi kalkar 3 de uyur 5 bucuk da kalkar tekrar akşam 8 bucuk da uyur bir daha kalkmaz
Liona Busra812 konuyla ilgisi yok kusura bakmayın sorunuza yardımcı da olamıyorum çünki henüz bebeğim 5 aylık bilgi edinmek için soruyorum. Gece beslenmesini kesmek zor oldu mu peki naptınız bu süreçte canım ?
Mom079 Busra812 evet cnm gün ışığını görünce uyanıyorlar odayı karanlık yaptım uyuyor artık benimle 9 a kadar
Mom079 Busra812 annem perdecide diktirmiş canım fon perde kumaşıngibi kalın. Tabi gece karanlığı gibi olmuyor ama yinede karanlık oluyor oda.
MelekAnnesii Busra812 https://ty.gl/zlu0map ben bunu almıştım canim cok mukemmel değil ama güzel karartıyor perdeden sonra oglum da 5bucuk uyanmalarini birakti benim de çok sık kalkıyor gece 2 saat kesintisiz uyuduğumu bilmem ama şükür 5bucuk isini de birakti
Nisa_Ada_Momy_Dilsad Busra812 gece beslenmesini 13 aylıkken kestik şimdi 17 aylık 🥰çok şükür geceleri uyanmıyor ama geç yatıp geç kalkıyor keyifçi kızım 🙈
Busra812 Nisa_Ada_Momy_Dilsad 13 aylıkken kestiğinizde uyanmaları tamamen kesildi mi yoksa 17.aya kadar uyanmaları oldu mu canım
Nisa_Ada_Momy_Dilsad Busra812 canım benim kızım kırkı çıktıktan sonra geceleri hiç uyanmayan bir bebekti.uykusunda içiriyor ve tekrar beşiğine yatırıyorduk
Busra812 Liona tahmin ettiğim kadar zor olmadı canım 1 hafta içerisinde tamamen kestim ama uyanmalarına çözüm bulamadım tabi orası ayrı 🙄
Candyy Busra812 bizde 4 gün sonra 1 yaşımıza gircez geceleri emmek için 3 4 kere uyanıyor sabahları da 9 9 30 gibi uyanıyor