Gizemiss Merhabalar anneler bebeğim 43 günlük sma kullanıyoruz ve efsane kabiz oldu sürekli ağlıyor sürekli kolik durumunda Başka hangi mama kullanabilirim ?
Mhtttp Gizemiss sma bizede oyle yapti. Bebelac gold kullaniyroum sorun yok tavsiye ederim . Benim bebeğimde 2 aylık ilk ay sma kullandım kabiz olmuştu.
Snmhsn Gizemiss off sma 😩 hipp combioticden smaya geçtik 4 gun oluyor pişmanım bebeğim ıkınmaktan hal oldu kaka yapamıyor hippte cook rahattık
Gizemiss Snmhsn bende öyle almıştım ama bekleyemecegim bitmesini ama sorunu öğretim ben daha önce sma kapağı sarı idi suan gri içindeki ürünleri değiştirmişler ondan onlarda kabiz yapıyormuş
Browniidelisii Snmhsn dolap uygulamasında sat, biz de ilk onu aldık ordan hipp Combiotic geçtik. Birkaç ölçek kullanılan mamayı sattım elde kalmasından iyidir
aysbabe Gizemiss mamalar her bebeğe farklı etki yapar deneyerek bulabilirsin anca biz hipp combiotic kullanıyoruz onuda deneyebilirsin
ikizbabymom Gizemiss bende sma kullandım bi sorun yaşamadım ama instada takip ettiğim bi mom smilaca geçmişti bu yüzden memnundu
MevaNur3 Gizemiss hipp combiotic kullanabilirsin yeni doğduğunda kullanmıştım rahattı ama sevmediği kustuğu için bıraktım