Sumeyyeafra 4 aylık bebeğim parmağını emiyor bazen meme emerken aradan parmağını sokup memeyi bırakıyor nasıl unutturabilirim kesinlikle emzik almadı?
Audrey_horne Sumeyyeafra Benim bebeğimde aynısını yapıyor 4 ay 20 günlük emzik asla almıyor ben elini ağzına götürdüğünde yumruğunu ağzına soktuğunda fln müdehale etmiyorum ama parmağını emmeye başladığında çıkarıp eline oyuncak veriyorum ya da dikkatini başka yere çekiyorum unutuyor sonra biraz daha iyi eskisine göre sun
Durukubra Sumeyyeafra normal canim bunlar dsha dur benim bebegim 6 aylik şimdi el görse direk agzinda zamanla birakir emzik işe zaten yaramaz emzik çıkarıp yine agziba gtryr elini
Mervea Sumeyyeafra şuan ne yaparsan yap parmağını emmeyi bırakmaz oğlumda öyleydi parmağını emip uyurdu bi dönemden sonra kendi bıraktı
Sumeyyeafra Audrey_horne uykuya parmağını emmeden dalamıyor normal zamanda dediğinizi yapabilirim ama geceleri ??
Sumeyyeafra Durukubra aynen öyle parmağını emerken emzik veriyorum atıyor ama gece uykuya dalarken emiyor parmağını
Audrey_horne Sumeyyeafra Bizimki uykuya memede daldığı için öyle bi sorunumuz olmamıştı haklısınız eğer emmiyorsa , zamanla düzelecektir diyorlar etrafımda daha büyük çocukları olanlar , bir de parmak emek bebekler zeki olurmuş diyorlar😉😃