Banumeva 2 aylık bebeğim var mama içerken çok yoruluyo dinlene dinlene 1 saati buluyoruz bazen, dil bağından şüpheleniyorum dilini dışarı çıkarırken dili hafiften yılan diline benziyo? Pazartesi KBB doktoruna çıkıcaz başına böyle birşey gelen varmı??
uykusuzMoMm Banumeva cnm dilin alt kısmında ıp gıbı bısey varmı baksana sende anlarsn olup olmadıgını tedavisı kolay kesiyorlar bagı
Serp-26 Banumeva evet canım bebeğim dil bağı ile doğdu doğduğu zaman çocuk doktoru fark etti dağa 15 günlük falandık çocuk cerahi kesiyor 2 dk hiç anlamıyorsun bile geciktirme dil bağı varlığın söyledilerse çocuk cerrahına randevu al zaten onlar yapıyor kbb ler sadece teşhis koyuyor müdale etmiyorlar küçükken halet büyüyünce zor emzirirken sürekli bogulur konuşmasına engel olur dilini rahatça cıkartır
Banumeva uykusuzMoMm göremiyorum ki bazen dil çıkarıyo o zaman yukarida belirttiğim gibi oluyo. Zorlada dilini yukarı kaldıramam
Deletedmom0099 bu resimdeki gibiyse vardır ben kendim fark etmiştim https://www.anneysen.com/1-6-yas-cocuk/makale/cocuk-sagligi-ve-hastaliklari-dil-bagi-nedir_11278
Banumeva Deletedmom0099 İnternette çok araştırıp yazdım zaten bi kaç belirtisi var dilinin altını net göremiyorum ağlarken falan bakmaya çalışıyorum ama hiç yukarı kaldırmıyo ağlarken
MihraKus Arama kısmına yazarsanız dil bağı diye daha detaylı bilgi alabilirsiniz geçenelerdese açıldı böyle postlar benim kızımda vardı kestirdik biz orda uzunca yazmıştım nedir nasıl işlem olur diye . Ayrıca dil bağı için çocuk cerrahı bakar biz o bölüme gitmiştik . Buraya atılan resimdeki gibi birşey çünkü
Banumeva Serp-26 Mamayla besleniyo kızım ama dediğiniz gibi nerdeyse her ilk yudumda boğazında kalıyo daha kbb’a götürmedim nasipse pazartesi gidicem anlatıcam durumu 😊 Dil bağı varsa bile endişelencek bi durum değil heralde anladığım kadarıyla?